Een klasse vals plafond tilt jouw woonst naar een ongezien niveau, ook in Leuven.In de wereld van de verlaagde plafonds kent Newmat zijn gelijke niet.

Klanten en installateurs zullen dan ook met overtuiging beamen dat de spanplafonds en wanden die het merk biedt een ware opwaardering zijn voor elke woonst. Dit zowel op het vlak van uitstraling, als op het gebied van praktische meerwaarde. Kunstzinnigheid, akoestische absorptie en respect voor mens en natuur zijn dan ook geen lege begrippen voor dit Franse merk. De meerdere, diverse certificaten helpen u dan weer zich te verzekeren dat de gekozen oplossing voldoet aan alle geldende normen.

Dankzij de vernieuwende installatiemethode kan een gecertificeerd installateur de verschillende oplossingen bovendien heel snel en precies plaatsen. De koude installatie en het ontbreken van enige stank zorgen er dan weer voor dat u de met Newmat uitgeruste woonkamer bijna onmiddellijk terug in gebruik kan nemen.

Maar wat heeft een vals plafond nu precies te brengen?

Een spanplafond is een doek dat door middel van warmte strak wordt gespannen tegen onzichtbare profielen aan de muren. Na de plaatsing koelt het spandoek terug af. Het doek kan exact op maat worden gemaakt.

Wanneer men praat over een authentiek spanplafond, heeft men het eigenlijk over een naadloos vals plafond op basis van polyester. In tegenstelling tot een PVC plafond komt hier dus geen PVC aan de productie van het vals plafond te pas.

Doordat het klassiek verlaagd plafond in een ruim assortiment aan kleurschakeringen verkrijgbaar is, wordt dit type vaak gebruikt in woonkamers, leefruimtes en handelszaken. Waar men bij naadloze PVC plafonds de keuze heeft uit mat wit of crèmekleur (beige), kan men bij de klassieke versie niet alleen kiezen uit meerdere soorten wit, maar ook uit tal van kleurmogelijkheden, zoals blauw, groen, geel, grijs en zelfs zwart.

Aan de hand van specifieke profielen of een traditionele klemconstructie, wordt het plafond dicht tegen de muur aan gehangen en heel stevig aangespannen, waardoor het geheel een heel hippe indruk krijgt.

Bij Spanplafonds Leuven staan we zeer sterk voor duurzaamheid. Daarom zijn alle plafonds die we ophangen van het merk Newmat. Deze producent is namelijk geroemd om de uiterst fijne structuur van de spanplafonds, waardoor deze, zelfs met breedtes tot 510cm, zeer stevig kunnen worden opgehangen. Het eindwerk is een “ceiling” met een ongeziene stevigheid en een klassevolle look, waar u zeer lang van zal kunnen genieten.

Newmat verlaagde plafonds

De valse plafonds van dit merk biedt bouwers en verbouwers ongeëvenaarde opties om de woonst van hun dromen helemaal áf te krijgen. Het brede kleuren opties waaruit kan worden gekozen, maakt dat het merk voor elk type interieur een ideale mogelijkheden kan bieden.

Ook biedt het Graphic collectie u de oneindige kans uw eigen creativiteit te botvieren door het ontwerpen van een totaal gepersonaliseerd spanplafond. Welke oplossing uw voorkeur ook mag wegdragen, het eindwerk is een vertrek dat er totaal af staat.

De minimalistische pluspunten zijn echter niet de enige kwaliteiten waardoor Newmat bij klanten en architecten een oersterke reputatie geniet. De onderhoudsvriendelijkheid en waterafstotende kwaliteiten van het stof staan in voor dat de trots op en het plezier van de gekozen plafondbekleding een verhaal van lange termijn zijn. Ook draagt dit spandoek op het vlak van geluidsdemping meer dan zijn steen bij.

Bij welke vakman kan u terecht?

Dag in, dag uit helpen wij mensen bij het verwezenlijken van hun dromen. Met een Steijvers Verlaagd Plafond Leuven tillen we de uitstraling van jouw interieur naar een fabuleus niveau.

Deze meerwaarde is enerzijds te danken dankzij onze coöperatie met het hoog kwalitatieve merk Newmat, waarvan Spanplafonds Leuven erkend dealer is.

Anderzijds durven wij gerust met trots te stellen dat we met more meer dan twintig jaar aan kwalitatieve vakervaring de kneepjes van het vak kennen. Je bent bij ons op de goede plaats!

Zit je met vragen?

Je wil graag weten wat een klasse spanplafond mag kosten?

Vul dan nu vrijblijvend het formulier in, en ons team voorziet je binnen 2 werkdagen van een gratuit spanplafond prijsaanvraag.

Wij sommen even voor je op.

U krijgt van 10 jaar garantie
Wij zijn officieel Newmat dealer
Met meer dan twintig jaar ervaring

Hier ook nog enkele voordelen van een vals plafond.

Zonder hak- of breekwerk
Plaatsing gebeurt (meestal) in een dag
Zonder verslepen van uw interieur stukken
Geen barsten of scheuren meer
Akoestisch dempend
Brandveilig & vochtbestendig
Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Tot snel :)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een klasse vals plafond tilt jouw woonst naar een ongezien niveau, ook in Leuven.”

Leave a Reply

Gravatar